Hogyan vásároljon?


 

 A weboldal használata: hogyan vásároljon, a termékvállasztástól a megrendelésig.

 

  • Termékválasztás és termékkeresés:

A termékeink kategóriákba vannak sorolva, melyeket a logó alatti, bal oldali menüben talál. Ha már tudja, hogy mit keres, akkor az oldal jobb felső részén a keresés ablakba írja be a termék nevét, így eljut a keresett áruhoz.

 

  • Választott? Remek!

Először nézze meg a termék részleteit, ha lehet választani, kérjük, válasszon a kategóriák közül (pl. szín, méret, stb.), ezek után tegye az árut a kosárba (kattintson a "Megveszem" gombra). Ettől a pillanattól már vásárol, figyelemztetést kap (az oldal felső részén), hogy folytatja-e a vásárlást és a kínálatból választ-e még valamit, vagy ha a kosár már az összes kiválaszott terméket tartalmazza, átléphet a megrendelésre.

    
A megrendelés oldalon, megjelenik a kosár tartalma. Itt lehetősége van, ellenőrizni a kosár tartalmát és a termékek árat. Természetesen, a kosár tartalmát lehet változtatni, ami a termékek mennyiségét illeti, lehet növelni vagy csökkenteni a termékek mennyiségét. Ha úgy véli, hogy minden rendben van és a megrendelés teljes, folytassa a „mefgelelő fizetési és szállítási mód kiválasztása” gombra kattintással.

 

  • Szállítás és fizetés

a megrendelés második lépésében választhat hogy milyen módon szeretne fizetni és hogyan legyen a termék kiszállítva. Ha kiválasztotta a szállítási és a fizetési feltételeket lépjen át a "megfelelő számlázási és szállítási adatok megadására".
 

  • Megrendelés összefoglalása és csomag küldése

 

A megrendelés befejezése előtt, megtekintheti a teljes összefoglalót. Ha minden adat rendeben van, a megrendelést befejezi a „Befejezem a megrendelésemet” gombra kattintva.


Ebben a pillanatban, a megrendelését már előkészítőjük a szállításra.