Hogyan vásároljon?


 

 Utasítás, hogyan vásárolni, a termékvállasztástól, a megrendelésikg.

 

  • Kiválasztás, termékkeresés:

Az áru szét van kategorizálva, amelyet kiválaszthat a menüből, bal oldalt, a logó alatt. Ha már tetszik tudni, mit keres, akkor az oldal jobb felső részén választhat az áruból, amely elvezeti a keresett áruhoz.

 

  • Tetszett vállasztani? Remek!

Először tessék megnézni a termék részleteit, a választás mód esetén, tessék vállasztani (pld. szín, méret, stb.), ezután, már elég az árut a kosárba tenni (kattintson, a MEGVESZEM gombra). Ettől a pillanattól már vásárol, és figyelmeztetve lesz (az oldal felső részén), hogy fogja e folytatni a vásárlást, és a kínálatból meg vesz valamit, ha a kosár már mindent tartalmaz, folytatja a megrendeléssel.

    
A megrendelés oldalon, megmutatkozik a kosár tartalma. Itt lehetősége van, ellenőrizni a kosár tartalmát, szintén az árat. Természetesen, a kosár tartalmát lehet változtatni, ami az árutömeget, vagy a darabszámot illeti. Ha úgy véli, hogy minden rendben van, és a megrendelés teljes, tessék folytani a „fizetési mód, és leszállítás” gombra kattintásával.

 

  • Leszállítás, és fizetés

a megrendelés második lépésében, vállaszt, hogy milyen módon lesz az áru kézbesítve, és a fizetés módját. Ezután tessék folytatni a számlázási, és szállítási tájékoztatásokra.

 

  • Számlázási, és szállítási tájékoztatás kitöltése


A következő lépésben, ki tetszik tölteni a számlázási címet. Ha, a cím nem egyezik a kézbesítési címmel, akkor, tessék bejelölni „Kézbesítési cím, megegyezik a számlázi címmel”, és kitölti a kézbesítési címet. A további lépés „összefoglaló”
 

  • Megrendelési összefoglaló, és küldés

 

A megrendelés küldése előtt, rendelkezésre áll a teljes összefoglaló. Ha minden adat rendeben van, a megrendelést befejezi „Rendelés elküldése” gombbal


Ebben a pillanatban, a megrendelést már előkészítőjük a szállításra.