A fájl letöltéséhez kötelező bejelentkeznie email címmel amely általa megrendelte a terméket. A fájlt csak azok a felhasználók tölthetik le, akik már megrendelték a terméket és a megrendelést elfogadtuk.

CYCLONE TUBES 3D - Cső versenypálya


Lepje meg gyermekét szórakoztató 3D autópályával. Az autópálya olyan részekből készül Több megtekintése
Ár 7570 Ft   10630 Ft -29% Sajnáljuk, de a termék már elkelt
Az emberek száma böngészi a termék: 5
A közelmúltban beszerzett és: B. H.
Ez a termék jelenleg nincs raktáron

Lépjen kapcsolatba veled, és tájékoztatjuk Önt az állományról.
 

Lepje meg gyermekét szórakoztató 3D autópályával. Az autópálya olyan részekből készül, amelyekből alagútféle autópályát lehet összerakni, mely lehet szilárd, illetve rugalmas, és a sötétben világít! Elég csak az USB újratölthető LED autót az alagútba ereszteni, mivel meg tetszik látni, hogyan gördül minden irányban! Az autó gördülhet vízszintesen, emelkedik, vagy hurokban roboghat, miközben nem lassul le.

A versenypálya színes, rugalmas és újratölthető kisautóval működik. Az alagútféle versenypályáját hajlítani lehet. A versenypályát tartani is lehet, és manipulálhatja, amíg az autó robog.

Az egyedülálló 3,3 m-es versenypálya rugalmas alkatrészekből készül, amelyeket kényelmesen lehet összeserelni, és lehetővé teszik a pálya kialakítását bármilyen formára, illetve mintára.

A versenypálya rugalmas, illetve merev lehet. Ezt úgy tudjuk elérni, hogy az egyes részek elfordíthatók, amelyek rögzítik a pálya valamely részét. Az alagút többi része hajlítható és rugalmas marad. A pályán van egy bemeneti elem, amely réven az autót az alagútba helyezi, bezárja az ajtót, és kezdődhet a futam.

 

Részletek:

  • A kisautó elemeinek feltöltése USB kábel által
  • hossza 3,3 méter
  • A versenypálya a sötétben világít
  • Az alkatrészek csatlakozhatók, mivel a versenypályát néhány másodpercen belül tetszés szerint felállítja.
  • A versenypálya bármilyen irányban hajlítható, csavarható és forgatható.

 

 


Termékértékelés CYCLONE TUBES 3D - Cső versenypálya

0
0 Értékelés
25
Ügyfeleink megvették
100%
Ügyfelek javasolják