A fájl letöltéséhez kötelező bejelentkeznie email címmel amely általa megrendelte a terméket. A fájlt csak azok a felhasználók tölthetik le, akik már megrendelték a terméket és a megrendelést elfogadtuk.

Férfi nemi szerv növekvő ProExtender - Orvosilag tesztelve.


Nagyobb péniszről álmodik - ne aggódj, mi a megoldás az Ön számára! Orvosilag tesztelt pénisznagyító ProExtender. Több megtekintése
Ár 8080 Ft   24270 Ft -67% Sajnáljuk, de a termék már elkelt
Az emberek száma böngészi a termék: 1
A közelmúltban beszerzett és: B. N.
Ez a termék jelenleg nincs raktáron

Lépjen kapcsolatba veled, és tájékoztatjuk Önt az állományról.
 

Nagyobb péniszről álmodik - ne aggódj, mi a megoldás az Ön számára! Orvosilag tesztelt pénisznagyító ProExtender.

A növelés lehetősége, a férfiak számára, már 1990 óta alkalmazható, és így már nincs szükség, a gyógyszeres kezelésre, vagy műtéti eljárásra a férfiaknak, hogy elérjék a kívánt péniszhosszúságot. Ez a módszer hatékony, biztonságos, és bizonyított.

A kívánt hosszúság, és vastagság miatt, a ProExtender, pénisznövelőt tessék viselni, legalább 5-6 hónapig, legalább öt órányit naponta. Ha ez nem tetszik Önnek, ne aggódjon, az ProExtender viselése kényelmes, és diszkrét.

A növekedés fokozatosan történik - feszítéssel. Itt ki van használva szövet sejtek szaporodása, a folyamatosan alkalmazott húzóerő hatására. (népiesen mondva, a szövet próbálja elérni, azt az állapotot, amikor, a kihúzóerő, már nem fog hatni.)

A pénisznövelő hatásán kívül, a pénisz görbeségét, esetleg a deformitását is eredményesen kezeli, az ProExtender.

 

Részletek:

  • Garantált, és bevált módszer a pénisz bővítés nélkül plasztikai műtét vagy orvosi eszközök.
  • Növeli a hosszát és szélességét a pénisz.
  • A készülék hatékony módszer a hosszú távú stressz, amely során 5-6 hónap hatására növeli a hosszát és kiterjesztése.

​​​​​​​

Hogyan működik?

A Proestendr egy speciális expanderrel váltja ki a hatást: a sikeres és igazolt elmélet egy speciális expanderen alapszik, mely rugalmasságával, nyújthatóságával változtatja meg a hímvessző szövetéinek méretét, ezáltal fokozva az üregek nagyságát. Elősegíti a pénisz jobb vérkeringését, növeli annak rugalmasságát. 

Az ősi kultúrákban, a nyújtás elvet alkalmaztak, a növekedés alkalmazására, a különböző testrészekre, például. nyak (zsiráf nők, a Paduang törzsben, Burmában), vagy az ajkokra, és a fülekre, más afrikai, és amazóniai törzsekben. Hasonló elvet használnak az ortopédiában is, az ortopédiai műtétek után, a csontrészek után növelésére.

A pénisznövelő, olyan eszköz, melynek könnyű a viselete, és könnyen le lehet venni. Nagyon diszkrét, és kényelmes. Tessék használni a nap folyamán, akár járás, ülés, állás közben is, többet láss, az alábbi videóban...

 

 

Ilustrační video

Termékértékelés Férfi nemi szerv növekvő ProExtender - Orvosilag tesztelve.

4
1 Értékelés
21
Ügyfeleink megvették
100%
Ügyfelek javasolják