A fájl letöltéséhez kötelező bejelentkeznie email címmel amely általa megrendelte a terméket. A fájlt csak azok a felhasználók tölthetik le, akik már megrendelték a terméket és a megrendelést elfogadtuk.

Happy Shark – Társasjáték


Gyors tempójú gyermekjáték, amelyben a játékosoknak meg kell menteni a cápa állkapcsa révén elkapott fogást. Több megtekintése
Ár 6650 Ft Rendelkezéséhez álló: Raktáron
Az emberek száma böngészi a termék: 17
A közelmúltban beszerzett és: Z. V.

 

Gyors tempójú gyermekjáték, amelyben a játékosoknak meg kell menteni a cápa állkapcsa révén elkapott fogást. Igyekezzen minél több tengeri élőlényt megmenteni! De legyen óvatos! Hogy meg tudja őket menteni, sietnie kell, nehogy a cápa összezárja az állkapcsát.

Sosem lehet előre tudni, hogy a cápa mikor fog felugrani és harapni. Dobjon a kockával, hogy megtudja, hány tengeri állatot kell mentenie a cápa állkapcsától a horgászbot segítségével. Az nyer, aki a legtöbb tengeri állatot ment meg.

Egyszerű felkészülés: nyissa ki a cápa pofáját, helyezze a tengeri állatokat a játék részlegbe, mivel már kezdődhet is a halászat.

 

Részletek:

  • Játék 2-4 játékos számára
  • A csomagolás tartalma: 1 cápa, 12 tengeri állat. 1 horgászbot, 1 kocka

 

Játékszabályok:

Nyissa ki a cápa pofáját, és helyezze a játéktérre. Ezután helyezze az összes halat és tengeri állatot a pofájába, amíg kattanást nem hall. A játék célja, hogy horgászbottal minél több halat és állatot húzzon ki. A játékosok az óramutató járásával megegyező irányban váltják egymást. A sorban lévő játékos dobja a kockát. Azt mutatja meg, hogy melyik számot kell kihúzni a cápa szájából. Ha a cápa becsukja a száját, a játéknak vége van. A győztes az a játékos, akinek a legtöbb halat és állatot fog. Sok szerencsét!

 

 


Termékértékelés Happy Shark – Társasjáték

0
0 Értékelés
Hogyan ellenőrizzük az értékeléseket?
57
Ügyfeleink megvették
100%
Ügyfelek javasolják


Ez hasznos lehet

Éneklő cápa Baby Shark

Éneklő cápa Baby Shark

A híres cápacsalád kedvenc karakterei plüss formában.

3 980 Ft Részletek
Wall Climber - Antigravitációs játékautó

Wall Climber - Antigravitációs játékautó

Nem csak a földön, hanem a mennyezeten is tud járni.

6 650 Ft Részletek
Bubble gun – Buborék pisztoly

Bubble gun – Buborék pisztoly

Bubble Gun - buborékos géppuska gyerekeknek. Rengeteg buborékot hoz létre, és több szórakozást…

1 820 Ft Részletek