A fájl letöltéséhez kötelező bejelentkeznie email címmel amely általa megrendelte a terméket. A fájlt csak azok a felhasználók tölthetik le, akik már megrendelték a terméket és a megrendelést elfogadtuk.

Kreatív építőjáték - Bunchems -Thorn Ball


A készlet garantálja a végtelen játékot, s a gyerekek élvezhetik a nagy szórakozást. Több megtekintése
Ár 2630 Ft   4310 Ft -39% Rendelkezéséhez álló: Raktáron
Az emberek száma böngészi a termék: 32
A közelmúltban beszerzett és: N. S. 

Szerezzen örömöt gyermekeinek a Bunches kreatív építőjáték készlettel, amely a gyerekeket mindig nagy örömet hoz. 1000 darab speciálisan módosított golyó található benne, amelyek könnyen egymásba illeszkednek, és számos ábrát, illetve alakokat lehet belőlük képezni.

A készlet garantálja a végtelen játékot, s a gyerekek élvezhetik a nagy szórakozást. Az egyedülálló felülettel rendelkező golyók, könnyen egymásba illeszkednek, lehetővé téve bármit összerakni, a saját ötlete szerint.

Az egyedi kreatív készlet segít a gyermekek képzelőerejének, ügyességének, és a motorikus készségek fejlesztésében. A színes golyókat kényelmesen lehet összekapcsolni, de szétkapcsolni is. Ez lehetővé teszi számukra, hogy új alakokat hozzanak létre, és új kalandokat élvezzenek velük. A csomagban található praktikus tartozékokkal, az alakoknak olyan testrészeket adhat hozzá, mint a például a szemek, száj, bajusz, vagy szemüveg.

Felnőtt felügyelet jelenlétében 4 éven felüli gyermekek számára alkalmas – az építőjáték készlet apró darabokat tartalmaz, amelyeket a gyerekek netalán lenyelhetnek.

 

Termékváltozatok:

  • 400 db
  • 500 db
  • 600 db
  • 800 db
  • 1000 db

 

 


Termékértékelés Kreatív építőjáték - Bunchems -Thorn Ball

4.8
97 Értékelés
1635
Ügyfeleink megvették
95%
Ügyfelek javasolják
58
Felhasználói értékelés