A fájl letöltéséhez kötelező bejelentkeznie email címmel amely általa megrendelte a terméket. A fájlt csak azok a felhasználók tölthetik le, akik már megrendelték a terméket és a megrendelést elfogadtuk.

Önműködő mobiltartó az autóba vezetéknélküli töltővel


Önnyitó autótartó, és vezeték nélküli töltő egyben Több megtekintése
Ár 6950 Ft Rendelkezéséhez álló: Raktáron
Az emberek száma böngészi a termék: 7
A közelmúltban beszerzett és: P. R.
 

Önnyitó autótartó, és vezeték nélküli töltő egyben. Felbecsülhetetlen autósegéd a modern mobiltelefonokhoz. A telefon automatikusan bezáródik és vezeték nélkül tölti fel.

Az autós tartó kiváló kiegészítő a telefonhoz útközben.

Helyezze a tartót a szellőzőrácsba, és nagyon gyorsan mindig helyezze a telefont a nyitott fogó közé. Ezek automatikusan bezáródnak, és az eszköz méretéhez igazodnak. 4 és 6 hüvelyk közötti telefonok helyezhetők be

 

A tartó még a bütyökre van helyezve, amellyel teljes 360 ° -kal elforgatható, és ezáltal tökéletesen beállíthatja helyzetét. A fogó és a tartó eleje puha felülettel rendelkezik, amely nem karcolja meg a készüléket, és elegendő szabad helyet biztosít ahhoz, hogy vezetés közben a telefont szilárdan a tartóban tartsa. A vezeték nélküli gyors töltő a tartó másik nagyon kellemes funkciója. Amint a telefon bele van téve, elkezdi a töltést. Minden Qi szabványú készüléket támogat (Apple iPhone 8, 8+, Samsung S6, S6 él, S7, S7 él, S8, S8 +, S9 + ...

 

A töltés gyorsabb, ha olyan töltő adaptert használ, amely támogatja a QC 2.0 / QC 3.0 technológiát. Ez nem része a csomagolásnak. Az intelligens beépített chip felismeri az eszköz töltését, mivel automatikusan szabályozza a töltési áramot. Biztosítja azt is, hogy sem a telefon, sem a töltő nem melegszik túl, mivel nem következhet be rövidzárlat a töltés során.

 

 


Termékértékelés Önműködő mobiltartó az autóba vezetéknélküli töltővel

5
2 Értékelés
Hogyan ellenőrizzük az értékeléseket?
65
Ügyfeleink megvették
100%
Ügyfelek javasolják
1
Felhasználói értékelés