A személyes adatok védelme


 

Az remek-arak.hu weboldal üzemeltetője Petr Javořík, IČO: 76018334, se sídlem Varšavská 715/36, 120 00 ezúton kívánja elkötelezettségét kifejezni a Felhasználók személyes adatainak védelmében, különös tekintettel a Felhasználók információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartására. Az üzemeltető vállalja, hogy a személyes adatokat bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan szükséges szervezési-, technikai-, biztonsági intézkedést, amely a Vásárlók teljes biztonságát garantálja

Az remek-arak.hu weboldal hozzáférésével és használatával Ön kijelenti, hogy hozzájárul az információk szerzéséhez és használatához szükségek folyamathoz, melyek e nyilatkozatban ismertetve vannak.

 

Adatok beszerzése

Vásárlásnál személyes adatokat kérhetünk Öntől, mint: keresztnév és vezetéknév, lakcím, e-mail cím vagy telefonszám. Ezeket az információkat nem köteles velünk közölni, azonban ezek nélkül nem tudja igénybe venni a szolgáltatásainkat és nem tudjuk Önnek leszállítani a kiválasztott terméket.

 

Információk használata

Az Öntől szerzett adatokat a megrendelt termék leszállításához használjuk, valamint az elektronikus úton történő érdekességek küldésére.

 

Az adatai biztonságban vannak nálunk

Az remek-arak.hu weboldal üzemeltetője Petr Javořík, IČO: 76018334, se sídlem Varšavská 715/36, 120 00 kötelezettséget vállal az Ön személyes adatai védelmére és megakadályozza azok jogosulatlan összegyűjtését, illetve más visszaéléseket. Teljes mértékben betartjuk az adatok védelméről szóló törvény előírásait.