A fájl letöltéséhez kötelező bejelentkeznie email címmel amely általa megrendelte a terméket. A fájlt csak azok a felhasználók tölthetik le, akik már megrendelték a terméket és a megrendelést elfogadtuk.

Hűtős törölköző - Kényeztesse el magát, a nyári jeges frissítővel!


Nyáron, a hűvösre szükségünk van, mint a sóra, különösen például, az igényes, és kimerítő sport után, akkor egyszerűen nincs jobb érzés, mint bebabázni magunkat a befagyasztott hűtős törülközővel. Több megtekintése
Ár 880 Ft Rendelkezéséhez álló: Raktáron
Az emberek száma böngészi a termék: 14
A közelmúltban beszerzett és: V. A.
 

Nyáron, a hűvösre szükségünk van, mint a sóra, különösen például, az igényes, és kimerítő sport után, akkor egyszerűen nincs jobb érzés, mint bebabázni magunkat a befagyasztott hűtős törülközővel.

A sportolás gyakran azt eredményezi, hogy csúnya sérülések keletkezhetnek, amelyekre, a törülközőt hűtő hatása, igazán előnyös. Törölköző a tökéletes megoldás, ha sikerült kellemetlenül lesütni hátát, a vállát, vagy más testrészét, ha letakarja az ingerült bőrrészre, a hűvös törülközőt, a megkönnyebbülés érzése valóban megfizethetetlen.

A hűtős törölköző, egy forradalmian új, és nagyon hasznos, minden amatőr és profi sportolóknak, akik szeretnék meghosszabbítani az edzést. Törölköző lehűti néhány másodpercen belül, nagyon könnyen használható - csak áztassa, csavarja ki a felesleges vizet, és nyújtsa ki 3-5 alkalommal. A törölköző azonnal elkezd hűteni, ami Önnek, tökéletes felfrissülés ad!

 

Részletek:

  • Anyag: poliészter, pamut
  • Méretek: 80x29 cm

 

 

​​


Termékértékelés Hűtős törölköző - Kényeztesse el magát, a nyári jeges frissítővel!

5
3 Értékelés
Hogyan ellenőrizzük az értékeléseket?
340
Ügyfeleink megvették
100%
Ügyfelek javasolják
1
Felhasználói értékelés