A fájl letöltéséhez kötelező bejelentkeznie email címmel amely általa megrendelte a terméket. A fájlt csak azok a felhasználók tölthetik le, akik már megrendelték a terméket és a megrendelést elfogadtuk.

Kemping gáztűzhely RSONIC 2500


A hordozható tűzhellyel minden utazás és nyaralás sokkal élvezetesebb lesz Több megtekintése
Ár 15340 Ft   19640 Ft -22% Rendelkezéséhez álló: Utolsó 4 darabok
A közelmúltban beszerzett és: L. P.
 

A hordozható tűzhellyel minden utazás és nyaralás sokkal élvezetesebb lesz. Elkészítheti kedvenc ételét, gyakorlatilag bárhol. Akár az erdő kellős közepén, akár a tenger melletti táborban tartózkodik. Ez a nagyszerű gáztűzhely senkinek sem hiányozhat, aki gyakran kiruccan kempingelni, horgászni, kirándulni, szórakozni bárhová.

Ez a fém tűzhely nem csak a sátorba, kempingezésre, horgászatra alkalmas, de áramkimaradás esetén is tartalékként fogja használni. A tűzhely műanyag utazótáskában hordozható. Piezoelektromos szikrával rendelkezik, így nincs szükség öngyújtóra vagy gyufára. Csak annyit kell tennie, hogy teljesen elforgatja a vezérlőkereket. A kazetták jobb oldalon a fém burkolat alá helyezendő, ahol biztosítva van a kiesés ellen.

 

Részletek:

  • Hordozható tűzhely ideális kempingezéshez, horgászoknak, kamionsofőröknek, kertben, erkélyen, tartalék tűzhelynek gáz- vagy áramszünet esetén stb.
  • Előnyök a kis súly, a nagy mobilitás és a propán-bután patronok egyszerű beszerelése.
  • A tűzhely piezoelektromos gyújtással rendelkezik, nem szükséges gyufát használni.
  • A tűzhelyéét műanyag tokkal együtt szállítjuk.
  • A gázfogyasztás 160g/óra
  • Teljesítmény: 2,2 kW
  • Méretek: 340 x 282 x 120 mm

 

 


Termékértékelés Kemping gáztűzhely RSONIC 2500

0
0 Értékelés
7
Ügyfeleink megvették
100%
Ügyfelek javasolják