A fájl letöltéséhez kötelező bejelentkeznie email címmel amely általa megrendelte a terméket. A fájlt csak azok a felhasználók tölthetik le, akik már megrendelték a terméket és a megrendelést elfogadtuk.

Lábtörlő Clean Step Mat - Tökéletesen megtisztítja a cipőt minden szennyeződéstől


Csak letörölte a padlót, és éppen kiporszívózta a szőnyeget Több megtekintése
Ár 2650 Ft   6120 Ft -57% Sajnáljuk, de a termék már elkelt
Az emberek száma böngészi a termék: 9
A közelmúltban beszerzett és: M. L.
Ez a termék jelenleg nincs raktáron

Lépjen kapcsolatba veled, és tájékoztatjuk Önt az állományról.
 

Csak letörölte a padlót, és éppen kiporszívózta a szőnyeget, de valaki nem tisztította meg a cipőt, és a padló úgy néz ki, mint azelőtt? Ne tessék aggódni, és vegyen egy extra abszorbens szőnyeget az ajtó elé, hogy megakadályozza a szennyeződés széthordását a helyiségekbe

A lábtörlő megtisztítja a cipőt, mielőtt belép a szobába. A nagymértékben abszorbens szálaknak köszönhetően a por, a szennyeződés, az sár, és a víz nem kerülnek a padlóra.

 

  • A lábtörlő elengedhetetlen minden ajtó előtt, mert csodálatosan megtisztíthatja a piszkos cipőt.
  • A szennyeződést még az erősen szennyezett cipőkről is elnyeli, mint például az sarat is.
  • Nagyszerű: bejárati ajtókhoz, garázskapukhoz, teraszra, vagy a kertre.
  • Ideális minden évszakban.
  • Ne pazarolja az időt el a cipő törlésével.
  • Könnyű karbantartás.
  • A lábtörlő mérete 46 × 70 cm

 

A lábtörlő alján lévő anyag garantálja, hogy a szőnyeg nem csúszik el, még akkor sem, ha a nyugtalan gyermekek és háziállatok használják. Ez az alapanyag megakadályozza a sár és a szennyeződés abszorbeálódását is, nem menjen át a szőnyegen keresztül. Elég a lábtörlőn egyszerűen átmenni, az összes szennyeződés fennmarad a szőnyegen, mivel a padló tiszta és száraz marad.

 

Lábtörlőtisztítás:
Egyszerűen kimoshatja a mosógépben. Javaslatunk: Tisztítsa meg a szőnyeget hideg vízben, válasszon programot finom szennyesre, ne használjon mosóport vagy lágyítót. Az első néhány mosás után a szőnyeg egy kicsit tapadni fog. Semmi baj. Akassza ki száradni, vagy szárítható alacsony hőmérsékletű szárítóban. Ezután azonnal távolítsa el a szárítóból. A szőnyegre ne használja a fehérítőt, ne vasalja, ne alkalmazza a vegyi tisztítást.
Az eredmények maximális kihasználása érdekében javasoljuk, hogy az első használat előtt az új szőnyeget kimosni. Ez aktiválja a rostokat, hogy felszívja a sár, a piszok, és a nedvesség maximális mennyiségét.

 

 


Termékértékelés Lábtörlő Clean Step Mat - Tökéletesen megtisztítja a cipőt minden szennyeződéstől

0
0 Értékelés
47
Ügyfeleink megvették
100%
Ügyfelek javasolják