A fájl letöltéséhez kötelező bejelentkeznie email címmel amely általa megrendelte a terméket. A fájlt csak azok a felhasználók tölthetik le, akik már megrendelték a terméket és a megrendelést elfogadtuk.

Led gyertyák – 3 darab távirányítással


3 LED gyertyakészlet távirányítással. Élvezze a tökéletes romantikus estét, a gyertyák mellett, teremtsen kellemes környezetet, vagy tegye kellemesebbé a szobákat. Több megtekintése
Ár 6950 Ft   9820 Ft -29% Sajnáljuk, de a termék már elkelt
Az emberek száma böngészi a termék: 20
A közelmúltban beszerzett és: J. Z.
Ez a termék jelenleg nincs raktáron

Lépjen kapcsolatba veled, és tájékoztatjuk Önt az állományról.

 

3 LED gyertyakészlet távirányítással. Élvezze a tökéletes romantikus estét, a gyertyák mellett, teremtsen kellemes környezetet, vagy tegye kellemesebbé a szobákat.

Ezek az igazi gyertyák mindenki számára, külsejükkel, és a felületi kezelés aránt, szinte megkülönböztethetetlenek a viaszgyertyától.

A csomagolás része a távirányító, mellyel kit tetszik választani a színt, amely legjobban megfelel az Ön hangulatának, vagy a belső berendezésnek.

A távirányítónak köszönhetően, a gyertyák vezérlése nagyon egyszerű.

A távirányított gyertyák nagyon biztonságosak a gyerekek számára is, sőt az állatok, függöny, vagy bútor közelségében is.

A távirányítóval a gyertyákat ki – be lehet kapcsolni, beállítani szimulált pislákoló lángolást, a színek sima keverését, az időzített kikapcsolást, vagy a 12 szín egyikét.

 

Részletek:

  • 3 LED gyertyák
  • Távirányító
  • A gyertyák méretei:
    • 7,5 x 7,5 cm
    • 7.5 x 11.5 cm
    • 7.5 x 15 cm
  • A gyertyák üzemeltetése: 3x3AAA elemek (nem a része)

 

 

 


Termékértékelés Led gyertyák – 3 darab távirányítással

5
5 Értékelés
159
Ügyfeleink megvették
80%
Ügyfelek javasolják
3
Felhasználói értékelés