A fájl letöltéséhez kötelező bejelentkeznie email címmel amely általa megrendelte a terméket. A fájlt csak azok a felhasználók tölthetik le, akik már megrendelték a terméket és a megrendelést elfogadtuk.

Mágneses mobiltelefon tartó az autó szellőzőrácsára - EASY HOLDER


Nem teszik tudni, hogy hová helyezze mobiltelefonját autójában, hogy mindig áttekintése legyen arról, hogy kik próbálnak Több megtekintése
Ár 2480 Ft Rendelkezéséhez álló: Raktáron
A közelmúltban beszerzett és: M. M.
 

Nem teszik tudni, hogy hová helyezze mobiltelefonját autójában, hogy mindig áttekintése legyen arról, hogy kik próbálnak kapcsolatba lépni Önnel, közben jól láthassa a navigációt? Egyszerűen helyezze a Swissten EASY HOLDER mobiltelefon-tartót a szellőzőrácsra anélkül, hogy ragasztókra, illetve csavarokra lenne szüksége, amelyek az eltávolítás után nyomokat hagyhatnak. Ezenkívül a tartó elegáns fém kialakítású, amely nem rontja el a jármű beltérinek kivitelét. A telefon biztonságáról öt, gumibevonatos mágnes gondoskodik, amelyek megakadályozzák, hogy nehogy a telefont karcolás érje, mivel a mobiltelefonnak esélye sincs a csúszásmentes gumibevonatról lecsúszni. A tartó a nano alátéttel együtt megakadályozza a véletlen kicsúszást a rácsból.

 

Részletek:

  • Kényelmes mobiltelefon tartó
  • Elegáns fém kialakítás
  • Könnyen felhelyezhető az autó szellőzőrácsára
  • A gumibevonat megvédi a telefont a csúszástól és a karcolástól
  • A tartó a nano párnával együtt megakadályozza, hogy véletlenül kicsússzon a rácsból
  • Méretek: kb. 5,5 x 3,8 cm

 

 


Termékértékelés Mágneses mobiltelefon tartó az autó szellőzőrácsára - EASY HOLDER

0
0 Értékelés
Hogyan ellenőrizzük az értékeléseket?
20
Ügyfeleink megvették
100%
Ügyfelek javasolják