A fájl letöltéséhez kötelező bejelentkeznie email címmel amely általa megrendelte a terméket. A fájlt csak azok a felhasználók tölthetik le, akik már megrendelték a terméket és a megrendelést elfogadtuk.

Rúdgyomirtó - SpinOut


Legyen a kertje gyomtalan, és gazmentes, melyek ott nőnek, ahol nem szívesen látja őket! Több megtekintése
Ár 7840 Ft   11250 Ft -30% Rendelkezéséhez álló: Raktáron
 

Legyen a kertje gyomtalan, és gazmentes, melyek ott nőnek, ahol nem szívesen látja őket! Ezzel a praktikus eszközzel a növények eltávolítása gyökerestül is, egyszerűbb, mint valaha. Távolítsa el a nem kívánt növényt gyorsan és kényelmesen ezzel a könnyű és praktikus gyomirtóval.

A hosszú rúddal ellátott gyomirtó lehetővé teszi, hogy állva távolítsa el a gyomnövényt, előrehajolás nélkül, kiküszöbölve a gerincfájdalmat. A rúdgyomirtó rendkívül kényelmesen és biztonságosan kezelhető, az ergonomikus fogantyúnak köszönhetően. A lábtámasz ekkor nagyobb nyomást tesz lehetővé. Nem kell mást tennie, mint a karmakkal átszúrni a gazt, elfordítani az ergonomikus fogantyút és kihúzni a növényt. Az integrált rugós mechanizmus ezután a felső gomb megnyomásával eltávolítja a nem kívánt gazt a körmökről.

 

Részletek:

  • Könnyű kezelés
  • Anyaga: alumínium, PP
  • Méretek: 21,5 × 100 cm (Sz x Ma)
  • Lábtámasz és ergonomikus fogantyú
  • Rugós mechanizmus a növénymaradékok a karmokról való eltávolítására

 


Termékértékelés Rúdgyomirtó - SpinOut

0
0 Értékelés
5
Ügyfeleink megvették
100%
Ügyfelek javasolják