A fájl letöltéséhez kötelező bejelentkeznie email címmel amely általa megrendelte a terméket. A fájlt csak azok a felhasználók tölthetik le, akik már megrendelték a terméket és a megrendelést elfogadtuk.

Társasjáték POP IT - ki a jobb


A POP IT társasjáték hasonlít a Ki nevet a végén - társasjátékra, a különbség az, hogy a mezőkön mozogva az ellenfelet kidobja, itt nyomkodni kell a POP IT buborékokat Több megtekintése
Ár 3910 Ft Rendelkezéséhez álló: Raktáron
Az emberek száma böngészi a termék: 12
A közelmúltban beszerzett és: T. L.
 

A POP IT társasjáték hasonlít a Ki nevet a végén - társasjátékra, a különbség az, hogy a mezőkön mozogva az ellenfelet kidobja, itt nyomkodni kell a POP IT buborékokat. Két kockával játsszák, amelyek tartozékok. Minél nagyobb számot dob, annál több buborékot lehet elpattintani. Miután elpattintotta az összes buborékot, akkor egy nagy buborékot kel elpattintani. Ha már a mindhárom nagy buborékot elpukkasztotta, nyert! Minden játékosnak 60 buborék áll rendelkezésre + 3 fő buborék. Ez egy végtelen ciklus, mert miután az egész oldal el van pattintva, akkor csak a játékszert meg kel fordítani, mivel a játék újra kezdődhet. Csak tessék nyomkodni és pattangatni, csak úgy szórakozva.

 

Részletek:

  • Nagyszerű ajándék stresszlazításra
  • Anyag: Környezetbarát szilikon
  • Méretek 32,5 × 19 cm -es tábla Pop it
  • A csomagolás tartalma: Pop It tábla + játékkocka

 

 


Termékértékelés Társasjáték POP IT - ki a jobb

4.7
21 Értékelés
Hogyan ellenőrizzük az értékeléseket?
947
Ügyfeleink megvették
100%
Ügyfelek javasolják
9
Felhasználói értékelés