A fájl letöltéséhez kötelező bejelentkeznie email címmel amely általa megrendelte a terméket. A fájlt csak azok a felhasználók tölthetik le, akik már megrendelték a terméket és a megrendelést elfogadtuk.

Tökéletes kéjgolyók Perfect Balls, izgalom minden mozgás közben


Kéjgolyók, nem csak szexuális játékokra, ahogyan gondolnánk Több megtekintése
Ár 2300 Ft Rendelkezéséhez álló: Raktáron
A közelmúltban beszerzett és: R. Z.
 

Kéjgolyók, nem csak szexuális játékokra, ahogy ez tűnne, de mint orvostechnikai eszköznek is megfelel, az inkontinencia megelőzésére. Masszázshatása is szép bónusz, de leginkább gondoskodik a hüvelyi izmok megerősítéséhez. Formába kell lendülnie, különösen szülés után vagy a menopauza után, amikor a hüvelyfal meggyengül, a hormonális változások miatt.

 

Az alkalmazási módja?

A kéjgolyókat kétféle módon lehet használni. A nő viselheti normális tevékenységek idején, a kellemes érzést miatt, megfelelőbb tevékenységek a ritmikus mozgás, ilyen például a séta, görkorcsolya, aerobik, tánc .... Továbbá, hogy ösztönözze a hüvelyt, a bevezetés idején, hogy így gerjeszti a fokozatos alkalmazása a kéjgolyókkal. Az erősebb a hatás miatt, ajánlatos a gyöngyök viselni minimum 30 percig. Az erősebb szorításnak köszönhetően, biztosan értékelni fogja később a partnere is, szex közben.

 

Tulajdonságok:

  • A felületén kisebb dudorok (4 minden golyón)
  • A golyókba kisebb gyöngyök vannak rejtve (mozgás közben rezegnek)
  • A golyók szárral vannak összekötve, és zsinórra rögzítve, (a zsinór a kihúzásra szolgál a hüvelyből)
  • Víztaszító, könnyen mosható

 

Anyag:

  • szilikon, TPE+ABS minősitett, antialergénok. Tapintásra kemény, felülete sima, gumival bevonva. Közepén hajlékony összekötőszár. Az anyag egészen kemény, azért, hogy a golyók jól „rezegjenek”, - a belső fémgyöngyök ütközzenek a nagyobb golyó falaihoz, ezek mintha lágyak lennének, hogy csillapítsa a rázkódást.

 

Méretek:

  • mindkét kéjgolyó hossza: 10 cm
  • kéjgolyó hossza: 4,5
  • szélessége 3,7 cm

Javasoljuk a síkosított gélt, a könnyű bevezetés, és kezelés miatt.

 

 


Termékértékelés Tökéletes kéjgolyók Perfect Balls, izgalom minden mozgás közben

5
2 Értékelés
Hogyan ellenőrizzük az értékeléseket?
69
Ügyfeleink megvették
100%
Ügyfelek javasolják