A fájl letöltéséhez kötelező bejelentkeznie email címmel amely általa megrendelte a terméket. A fájlt csak azok a felhasználók tölthetik le, akik már megrendelték a terméket és a megrendelést elfogadtuk.

Univerzális telefontartó, vagy autós kormányzásos tartó


Univerzális telefon-, vagy autós navigációstartó. Tartsa a személyi tárgyait, vezetés közben a biztonságban. Több megtekintése
Ár 1770 Ft Rendelkezéséhez álló: Raktáron
A közelmúltban beszerzett és: j. K.
 

Univerzális telefon-, vagy autós navigációstartó. Tartsa a személyi tárgyait, vezetés közben a biztonságban. Ügyes eszköz, bármilyen típusú mobiltelefon és a GPS rögzítésére. A mobil telefon kéz közel helyezése, még soha nem volt ilyen kényelmes.

A tartó alkalmas minden típusú mobiltelefonok és GPS navigációhoz. A tartó el van látva, forgatható alátéttel (360 °), mérete: 9 x 2,5-4 cm, forgatható 180 °,hossza18 cm. Ezért, egyaránt használható álló, és fekvő módban.

A tartó, mozgó körülbelül 180 °, el lehet helyezni a szélvédőre, vagy a műszerfalra, a szívókorong segítésével. A készülék alátétele 360 ° forgatható. Különleges tapadós felület biztosítja, hogy a személyi tárgyak az alátéten, meg sem mozdulnak, a legélesebb kanyarban sem. Ez magához von, mindenféle tárgyat, még fejen állva is.

Ha beszennyeződött, egyszerűen öblítse le folyó vízzel, és hagyjuk megszáradni. Evvel visszatér, az eredeti mivolta, és újra lehet használni.

 

 


Termékértékelés Univerzális telefontartó, vagy autós kormányzásos tartó

4.4
8 Értékelés
Hogyan ellenőrizzük az értékeléseket?
143
Ügyfeleink megvették
75%
Ügyfelek javasolják
3
Felhasználói értékelés