A fájl letöltéséhez kötelező bejelentkeznie email címmel amely általa megrendelte a terméket. A fájlt csak azok a felhasználók tölthetik le, akik már megrendelték a terméket és a megrendelést elfogadtuk.

3D toll kijelzővel - 3D modellek kézi nyomtatásához


A 3D toll számos lehetőséget kínál a kreatív alkotásra. Nemcsak rajzolásra szolgál, ennek az egyedülálló Több megtekintése
Ár 7660 Ft Rendelkezéséhez álló: Raktáron
Az emberek száma böngészi a termék: 10
A közelmúltban beszerzett és: I. V.
 

A 3D toll számos lehetőséget kínál a kreatív alkotásra. Nemcsak rajzolásra szolgál, ennek az egyedülálló technológiának köszönhetően sokféle műanyag tárgy elkészíthető. A toll ugyanazon az elven működik, mint az olvasztópisztoly, ami azt jelenti, hogy megfelelő hőmérséklet során megolvasztja a behelyezett anyagot, Ön pedig a tollal alkotni tetszik. Előnye, hogy nem csak felületre, hanem térben is lehet festeni, ami szinte korlátlan lehetőséget kínál az alkotáshoz. A 3D toll kezelése nagyon egyszerű, és a szülők segítségével még a kisebb gyerekek is elsajátítják.

 

A 3D toll használata:

Csatlakoztassa a toll adaptert a toll végén lévő tápcsatlakozóhoz. A toll bekapcsolásához tartsa lenyomva a toll oldalán lévő alsó nyilat. A kijelző melletti gombokkal válassza ki a PLA anyagot, majd nyomja meg az alsó oldalsó nyilat, a toll elkezd felmelegedni, miközben a narancssárga fény világít. Miután a jelzőfény zöldre vált, a toll használatra kész. Helyezze be a kívánt színű PLA-patront a toll tetején lévő töltőnyílásba. A toll alsó nyilát tartva elkezdi nyomni a patront a nyílba. A kitöltés automatikusan kinyomtatásra kerül, a rajzolás folyamán nem kell más gombot nyomni. A toll öt perc inaktivitás után automatikusan kikapcsol, illetve, ha lenyomva tartja a toll oldalán lévő felső nyilat. Nyomja meg az előre gombot a patron újra töltésének megkezdéséhez. Nyomja meg a visszatekerés gombot a kazetta kiválasztásához, vagy a patron színének megváltoztatásához.

 

Mi az a PLA filament:

A PLA a hőre lágyuló poliészter, amelyet jó szilárdság és színtartósság jellemez. Ebből az anyagból készül a 3D toll utántöltő. A megújuló erőforrások, például a kukoricakeményítő képezik ennek az anyagnak az alapját. A PLA anyag olvadási hőmérséklete körülbelül 180 °.

 

A csomagolás tartalma:

  • 1x 3D toll
  • 1x 3D tolltartó
  • 1x kábel az aljzathoz
  • 3x színes PLA kazet

 

 


Termékértékelés 3D toll kijelzővel - 3D modellek kézi nyomtatásához

5
2 Értékelés
Hogyan ellenőrizzük az értékeléseket?
18
Ügyfeleink megvették
100%
Ügyfelek javasolják