A fájl letöltéséhez kötelező bejelentkeznie email címmel amely általa megrendelte a terméket. A fájlt csak azok a felhasználók tölthetik le, akik már megrendelték a terméket és a megrendelést elfogadtuk.

Gyerekeknek 3D toll kijelzővel - 3D modellek kézi nyomtatásához

3D toll kijelzővel - 3D modellek kézi nyomtatásához


A 3D toll számos lehetőséget kínál a kreatív alkotásra. Nemcsak rajzolásra szolgál, ennek az egyedülálló Több megtekintése
Bombaár
4 980 Ft
Megmented 11 496 Ft
Rendelkezéséhez álló: Raktáron
Az emberek száma böngészi a termék: 8
A közelmúltban beszerzett és: T. B. M.

 

A 3D toll számos lehetőséget kínál a kreatív alkotásra. Nemcsak rajzolásra szolgál, ennek az egyedülálló technológiának köszönhetően sokféle műanyag tárgy elkészíthető. A toll ugyanazon az elven működik, mint az olvasztópisztoly, ami azt jelenti, hogy megfelelő hőmérséklet során megolvasztja a behelyezett anyagot, Ön pedig a tollal alkotni tetszik. Előnye, hogy nem csak felületre, hanem térben is lehet festeni, ami szinte korlátlan lehetőséget kínál az alkotáshoz. A 3D toll kezelése nagyon egyszerű, és a szülők segítségével még a kisebb gyerekek is elsajátítják.

 

A 3D toll használata:

Csatlakoztassa a toll adaptert a toll végén lévő tápcsatlakozóhoz. A toll bekapcsolásához tartsa lenyomva a toll oldalán lévő alsó nyilat. A kijelző melletti gombokkal válassza ki a PLA anyagot, majd nyomja meg az alsó oldalsó nyilat, a toll elkezd felmelegedni, miközben a narancssárga fény világít. Miután a jelzőfény zöldre vált, a toll használatra kész. Helyezze be a kívánt színű PLA-patront a toll tetején lévő töltőnyílásba. A toll alsó nyilát tartva elkezdi nyomni a patront a nyílba. A kitöltés automatikusan kinyomtatásra kerül, a rajzolás folyamán nem kell más gombot nyomni. A toll öt perc inaktivitás után automatikusan kikapcsol, illetve, ha lenyomva tartja a toll oldalán lévő felső nyilat. Nyomja meg az előre gombot a patron újra töltésének megkezdéséhez. Nyomja meg a visszatekerés gombot a kazetta kiválasztásához, vagy a patron színének megváltoztatásához.

 

Mi az a PLA filament:

A PLA a hőre lágyuló poliészter, amelyet jó szilárdság és színtartósság jellemez. Ebből az anyagból készül a 3D toll utántöltő. A megújuló erőforrások, például a kukoricakeményítő képezik ennek az anyagnak az alapját. A PLA anyag olvadási hőmérséklete körülbelül 180 °.

 

A csomagolás tartalma:

  • 1x 3D toll
  • 1x 3D tolltartó
  • 1x kábel az aljzathoz
  • 3x színes PLA kazet

 

 


Termékértékelés 3D toll kijelzővel - 3D modellek kézi nyomtatásához

5
2 Értékelés
Hogyan ellenőrizzük az értékeléseket?
20
Ügyfeleink megvették
100%
Ügyfelek javasolják


Ez hasznos lehet

Neocomb - mágneses moduláris építőkészlet

Neocomb - mágneses moduláris építőkészlet

A híres Neocube fejtörő játék továbbfejlesztett változata, pálcákkal kiegészítve. Ez lehetővé teszi…

Bombaár
4 650 Ft
Megmented 66 850 Ft
Mágneses modulkészlet Magnastix  - tartalma 103 - 157 részből

Mágneses modulkészlet Magnastix - tartalma 103 - 157 részből

A Magnastix mágneses készlet a világ egyik legnépszerűbb játéka. Erősen ösztönzi a kreativitást

4 820 Ft Részletek
Játékkonzol - GAMEBOY 8630

Játékkonzol - GAMEBOY 8630

Tessék élvezni a móka kezdetét ezzel a csodálatos játékkonzollal a kezében, és sem Ön, sem a…

Nagyszerű ár
4 150 Ft