Postadíj és a szállítás


A termékeinket a DPD futárszolgálattal és a Magyar Postával szállítjuk ki, vagy a csomagot átveheti személyesen a „csomagkuldo.hu" átvevőhelyeken.

 

DPD + GLS futárszolgálat:

Miután a DPD futárszolgálat átveszi a szállítmányt Ön e-mailben megkapja a nyomonkövetési számot, így online nyomon lehet követni a küldeményt. A kézbesítési napon, a DPD futárszolgálat e-mailt és SMS küld és értesíti a kézbesítés hozzávetőleges időpontjáról, esetleg a készpénz összegéről. Ha a futár nem éri el a szállítási címén, a kézbesítés a következő munkanapon ismételten megtörténik. Amennyiben a második napon is sikertelen a kézbesítés, a küldemény visszaküldésre kerül.

 

Magyar Posta:

Miután a Magyar Posta átveszi a szállítmányt Ön e-mailben megkapja a nyomonkövetési számot, így online nyomon lehet követni a küldeményt. Ha a kézbesítő nem éri Önt el a szállítási címén, abban az esetben a csomagot még 5 napig átveheti a postán.

 

Személyes átvétel - „csomagkuldo.hu“ - átvevőhelyek:

A webáruházban a megrendelés során válassza ki a megfelelő átvevőhelyet. Miután a küldeményt átadjuk szállításra Ön e-mailben megkapja a nyomonkövetési számot, így online nyomon lehet követni a küldeményt. Miután a küldemény kézbesítése megtörtésnik a kiválasztott átvevőhelyre, SMS-ben és e-mailben elküldjük a jelszót. Ettől az időponttól átveheti a szállítmányt, erre 7 napig van lehetősége. A küldeményt bármikor át lehet venni, attól a pillanattól, hogy Ön megkapta a jelszót. A küldeményt bárki átveheti, aki ismeri a jelszót.

 


Fizetési mód:

  • Utánvétel – a kézbesítés időpontjában + 520Ft.

  • Bankkártyas fizetés  - Ingyenes


Szállítási mód:

  • Futárszolgálat – DPD

  • Futárszolgálat – GLS

  • Magyar Posta 

  • Személyes átvétel - átvevőhelyek - „csomagkuldo.hu“