Postadíj, és a szállítás


Az árut a DPD futárszolgálattal, Magyar Postával, vagy a csomagot átveheti a „csomagkuldo.hu" fióktelepein.

 

DPD futárszolgálat:

Miután a DPD átvesz a szállítmányt, akkor e-mailben megkapja a nyomon követési számot, így online képes nyomon követni a küldeményt. A kézbesítési napon, a DPD szállítási futárszolgálat e-mailt, és SMS küld, értesíti a hozzávetőleges kézbesítés időpontjáról, esetleg a készpénz összegéről. Ha a futár nem éri el a szállítási címén, önműködően ismétlődik a kézbesítés a következő munkanapon. Miután, esetleges a második napon is sikertelen a kézbesítés, a küldemény vissza van szállítva.

 

Magyar Posta:

Miután a Magyar Posta átveszi a szállítmányt, akkor e-mailben megkapja a nyomon követési számot, így online képes nyomon követni a küldeményt. Ha kézbesítő nem éri el a szállítási címén, akkor a csomagot még 5 napon belül átveheti a postán.

 

Személyes kiemelés – „csomagkuldo.hu“ - telepfiókok:

A webáruházban a megrendelés során válassza ki a legközelebbi telepfiókot. Miután átveszik a küldeményt, szállításra e-mail által megkapja a nyomon követési számot. Evvel a küldemény útirányát, meg lehet nézni az interneten. Miután a küldemény kézbesítve van a kiválasztott fióktelepre, SMS, és e-mail által elküldjük a jelszót. Ez időponttól átveheti a szállítmányt, 7 napon belül. A szállítmányt bármikor ki lehet emelni, attól a pillanattól, mihelyt megszerezte a jelszót. Vagy meg lehet bízni bárkit, elég tudni a jelszót.

 


Fizetési mód:

  • Utánvételre – a kézbesítés időpontjában +350Ft.

  • Bankkártyas fizetés   


Szállítási mód:

  • Futárszolgálat – DPD – 1140Ft.

  • Magyar Posta – 1140Ft.

  • Személyes átvétel – telepfiókok- „csomagkuldo.hu“ - 780Ft.