A fájl letöltéséhez kötelező bejelentkeznie email címmel amely általa megrendelte a terméket. A fájlt csak azok a felhasználók tölthetik le, akik már megrendelték a terméket és a megrendelést elfogadtuk.

Forgó ráspoly sarokcsiszolókra kerekítve - 100 x 22 mm


A sarokcsiszoló reszelős csiszolókorongja speciális tartozék, amely nagy mennyiségű anyag eltávolítására szolgál Több megtekintése
Ár 4730 Ft Rendelkezéséhez álló: Raktáron
Az emberek száma böngészi a termék: 1
A közelmúltban beszerzett és: E. S.
 

A sarokcsiszoló reszelős csiszolókorongja speciális tartozék, amely nagy mennyiségű anyag eltávolítására szolgál a fáról, műanyagról és gumiról. Egyszerűen rögzítse a ráspolyt a sarokcsiszolóhoz, és egyszerűsítse munkáját. Mostantól mindenféle nem fém tárgyat és anyagot csiszolhat, faraghat, formázhat majd.

A sarokcsiszolókorong keményfémből készült, masszív felépítésének köszönhetően nem törik és nem deformálódig. Több száz nagyon éles és strapabíró fog képes pillanatok alatt kezelni a feldolgozandó anyagot. Hatékony faragás, eltávolítás.

 

Részletek:

  • Ideális faragáshoz, szobrászathoz, faanyag gyors csiszolásához, csapok, ferde levágásokhoz, kopásmentesítéshez, hatékony famegmunkáláshoz.
  • Alkalmas sarokcsiszolókhoz (hajlítókhoz)
  • Lekerekített tárcsa: 100 x 22 mm

 

 


Termékértékelés Forgó ráspoly sarokcsiszolókra kerekítve - 100 x 22 mm

5
1 Értékelés
Hogyan ellenőrizzük az értékeléseket?
21
Ügyfeleink megvették
100%
Ügyfelek javasolják