A fájl letöltéséhez kötelező bejelentkeznie email címmel amely általa megrendelte a terméket. A fájlt csak azok a felhasználók tölthetik le, akik már megrendelték a terméket és a megrendelést elfogadtuk.

Gyerekkészlet erődök, bunkerek építésére


Ha valaha gyermekként felhőkarcolót, rakétát vagy piramist szeretett volna építeni, akkor most megteheti Több megtekintése
Ár 6590 Ft Rendelkezéséhez álló: Raktáron
Az emberek száma böngészi a termék: 6
A közelmúltban beszerzett és: R. C.
 

Ha valaha gyermekként felhőkarcolót, rakétát vagy piramist szeretett volna építeni, akkor most megteheti. Az egyedi készletnek köszönhetően gyermekei bármit építhetnek az alapoktól kezdve. Az egyetemes botok, tehát a gerendák és a gömbök, mint összekötő elemek segítségével szinte bármit felépíthet összetett erődöket, barlangot, játék sátrat, rakétát, házat, kunyhót, hercegnővárat, alagutat és egyebeket. Itt az ideje megépíteni az első erődöt, letakarni egy takaróval és felfedezni belülről!

 

Részletek:

  • Engedje szabadjára kreativitását, és meg tudja építeni a legösszetettebb épületeket és szerkezeteket. Építsen barlangot, sátrat, rakétát, házat, kunyhót, kastélyt hercegnőknek, alagutat, teepee-t, kalózhajót és egyebeket. Csak lepje le takaróval, és hozzon létre egy rejtekhelyet.
  • Ösztönözze a kreativitást és a fantáziát
  • Ideális kreatív játék 2-3, illetve több gyermek számára. A gyerekek együtt tervezik és oldják meg a problémákat, és különféle kreatív szerkezeteket építenek fel.
  • Hozza létre saját királyságát - nyilvánítsa ezt a helyet sajátjának! Építsen egy csodálatos, 87 darabból álló erődöt, és élje napjait, mint egy igazi király!
  • 51 bottal és 36 gömbcsatlakozóval rendelkezik.

 

 


Termékértékelés Gyerekkészlet erődök, bunkerek építésére

4.3
3 Értékelés
Hogyan ellenőrizzük az értékeléseket?
293
Ügyfeleink megvették
100%
Ügyfelek javasolják
2
Felhasználói értékelés