A fájl letöltéséhez kötelező bejelentkeznie email címmel amely általa megrendelte a terméket. A fájlt csak azok a felhasználók tölthetik le, akik már megrendelték a terméket és a megrendelést elfogadtuk.

Gyerekeknek Gyermek okosóra kamerával és GPS lokátorral

Gyermek okosóra kamerával és GPS lokátorral


A GPS helymeghatározóval ellátott gyerekóra nagyszerű választás azon a szülőknek, akik önállóságra szeretnék Több megtekintése
Nagyszerű ár
9 920 Ft
Rendelkezéséhez álló: Az utolsó darab raktáron
A közelmúltban beszerzett és: N. S.

 

A GPS helymeghatározóval ellátott gyerekóra nagyszerű választás azon a szülőknek, akik önállóságra szeretnék vezetni gyermekeiket, ugyanakkor állandó felügyelet alatt akarják tartani őket. Az óra hagyományosan lehetővé teszi gyermeke számára az aktuális idő követését, de számos más praktikus funkcióval is rendelkeznek, mint például a mozgás és annak történetének nyomon követése, vagy a kétirányos kommunikációs lehetőségek. A GPS lokátorral ellátott gyerekóra stílusos sportkialakításával és modern érintőképernyőjével tűnik ki. Ennek köszönhetően nincs ok aggodalomra, hogy gyermeke szégyellni fogja a használatát.

 

Részletek :

 • Óra kényelmes szilikon szíjjal
 • Vízálló kivitel (IP65) – ellenáll a közönséges nedvességnek, esőnek stb.
 • Érintős kijelző 3,7 cm
 • Beépített kamera 1,3 Mpx felbontással
 • Feltöltésenként akár 100 óra üzemidő
 • Az óra Androidra és iOS-re QR-kóddal letölthető mobilalkalmazással vezérelhető és felügyelhető.
 • Az aktuális hely GPS-követése valós időben 90 másodpercenként
 • Pozíciópontosság: kb. 5 m
 • Hangüzeneteket küldés lehetősége az órára
 • Hívás opció
 • Lehetőség a NEM ZAVARÁS mód beállítására
 • Lépésszámláló és gyermek alvásfigyelő funkció
 • Védelem az óra gyermek, illetve más személy általi kikapcsolása ellen
 • Nano SIM kártya támogatás
 • 13 és 18,5 cm közötti csuklókörfogathoz alkalmas
 • Az óra méretei: 50 x 40 x 12 mm

 

Vezérlés mobilalkalmazás által:

Az óra telefonhoz való csatlakoztatásához telepítenie kell a "DOWEAR" mobilalkalmazást, amely ingyenesen letölthető a Google Play áruházból (Android) vagy az App Store-ból (iOS). Ezt követően elvégezheti az összes beállítást, és nyomon követheti az adott készülék GPS helyzetét. A mobilalkalmazással történő felügyelet egyszerű és hatékony. Az alkalmazás lehetővé teszi az aktuális hely és a mozgástörténet megjelenítését a kiválasztott időszakban. Ezenkívül akár 3 hónapra visszamenőleg is ellenőrizheti a helyelőzményeket. 

 

SOS gomb vészhelyzet esetén:

Vészhelyzet esetén SOS gomb található az órán, amivel a mobilalkalmazáson keresztül előre beállított "segélyhívó számokkal" kommunikálhatunk. Megnyomása után a készülék automatikusan tárcsázza az első előre beállított telefonszámot, ha senki nem veszi fel a hívást, az óra a többi előre beállított számot tárcsázza. A mobilalkalmazás segítségével legfeljebb 10 telefonszámot tárolhat a készülékben. Ha gyermeke segélyhívást küld, de a címzett nem fogadja a hívást, a készülék SMS-t küld a helyadatokkal.

 

Kétoldalú kommunikáció:

A GPS óra mobiltelefonként is használható, bármikor hívhatja a gyermeket, és az órán keresztül közvetlenül válaszolni fog. Az alkalmazás segítségével még azt is megadhatja, hogy gyermeke mely telefonszámokon léphet kapcsolatba. Az órával rövid (max. 15 másodperces) hangüzenet rögzítését és mobilalkalmazásba való elküldését is lehetővé teszi, vagy titokban lehallgathatja a körülöttük zajló eseményeket.

 

Határozza meg a mozgás határait:

A mobilalkalmazásban bekapcsolható a lépésszámláló, amivel nyomon lehet követni a megtett lépések számát, vagy beállíthatja a GEO fence funkciót, és így virtuális sorompót hozhat létre gyermeke számára. A szélesség és hosszúság megadása után beállíthatja a térképen azt a területet, amelyen a készülék mozoghat. Például korlátozhatja gyermeke távolságát 100 méterre az otthonától, és ha túllépi ezt a távolságot, akkor a mobilalkalmazásban pusch értesítést kap. Azonnal felhívhatja gyermekét az órára, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden rendben van.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a GEO fence funkció GPS-jellel működik, és a megfelelő működés érdekében az órának mindig szabad térben kell lennie, kilátással az égboltra (nem pl. házban, átjáróban stb.), az óra pozícióját a leggyakrabban előforduló frekvenciára kell állítani (minden percben), ami gyorsabban lemeríti az akkumulátort.

 

Az akkumulátor állóképessége:

Az óra testében 400 mAh kapacitású beépített akkumulátort találunk, energiatakarékos üzemmódban az állóképessége eléri a 100 órát is (az óra leterheltségétől függően lerövidül a kitartás). Normál használat mellett az óra 1-3 napig bírja, vagyis a mai okostelefonokhoz hasonlóan. Ha a készülék akkumulátorának kapacitása 20% alá csökken, a készülék értesítést küld a mobilalkalmazásra. A gyermekórát GPS-keresővel működtetheti, egyszerűen csak egy aktív adatcsomaggal rendelkező, zárolatlan SIM-kártya behelyezésével.

 

 


Termékértékelés Gyermek okosóra kamerával és GPS lokátorral

5
1 Értékelés
Hogyan ellenőrizzük az értékeléseket?
59
Ügyfeleink megvették
0%
Ügyfelek javasolják
1
Felhasználói értékelés


Ez hasznos lehet

Univerzális USB adapter - töltő 5V / 1A

Univerzális USB adapter - töltő 5V / 1A

Töltő sokféle eszköz újratöltéséhez USB töltéssel

Nagyszerű ár
730 Ft
USB diktafon hangrögzítő

USB diktafon hangrögzítő

Rejtett diktafon a Flash meghajtóban. Rögzítse a beszélgetéseket bárhol, bárki tudta nélkül

Nagyszerű ár
3 980 Ft
Miniatűr mobiltelefon L8STAR - A legkisebb a világon

Miniatűr mobiltelefon L8STAR - A legkisebb a világon

A világ legkisebb működő telefonja - L8STAR BM10, illetve a híres Nokia 3310 miniatűr másolata

Nagyszerű ár
8 650 Ft

Variánsok