A fájl letöltéséhez kötelező bejelentkeznie email címmel amely általa megrendelte a terméket. A fájlt csak azok a felhasználók tölthetik le, akik már megrendelték a terméket és a megrendelést elfogadtuk.

Kívánság gyöngye, gyöngykagylóban, nyaklánccal, ajándék díszdobozban - Lepje meg a nőt


Fejezze ki a szeretetét az imádottjának, értékes ajándékkal, úgyhogy Önmaga is, jól meg fog lepődni. Több megtekintése
Ár 2660 Ft Rendelkezéséhez álló: Raktáron
Az emberek száma böngészi a termék: 3
A közelmúltban beszerzett és: J. V.
 

Fejezze ki a szeretetét az imádottjának, értékes ajándékkal, úgyhogy Önmaga is, jól meg fog lepődni. Adományozzon egy igazi gyöngyszemet, melyet kivesz, a valódi kagylóból, majd beleilleszti, az ékszerbe.

Minden osztriga rejti a titkát, az utolsó pillanatig, de ne aggódjon, hogy Ön sem találja meg a kincset, hiába kereste. Eladás előtt, minden osztriga, különleges műszerrel van ellenőrizve, így biztosítva van, hogy valóban, a gyöngy el van benne rejtve, mérete 0,5-0,8 cm.

A gyöngy, egy homokszemből nőtt, 3-5 éven keresztül. Az eredetiség abban rejlik, hogy gyöngy zárva van kagylóban, amelyet a megajándékozottnak, ki kell nyitnia, majd gyöngyöt beilleszteni a nyakláncba, amely a csomagolás része.

Meglepetésnek marad, a gyöngy színe, mert minden darab eredeti. Minden színárnyalat mellett, hordoz még egy adott üzenet a gazdájához.

  • fehér gyöngy, az egészség jelképe

  • a barackszínű, erősíti a szerelemet

  • Krémszínű, hozza a boldogságot

  • Levendula, a bölcsességet jelképezi

  • Az arany gyöngy, a gazdaságot hozza.

 

A megajándékozott nőnek, vagy lánynak, a kagyló kinyitása előtt, gondolnia kel, a valamelyik kagylószínre, amely a kagylóban lehet, és valamit kívánni. Ha, a gyöngy színe egyezik, a kívánság valóra válik.

 

 


Termékértékelés Kívánság gyöngye, gyöngykagylóban, nyaklánccal, ajándék díszdobozban - Lepje meg a nőt

5
2 Értékelés
Hogyan ellenőrizzük az értékeléseket?
324
Ügyfeleink megvették
100%
Ügyfelek javasolják