A fájl letöltéséhez kötelező bejelentkeznie email címmel amely általa megrendelte a terméket. A fájlt csak azok a felhasználók tölthetik le, akik már megrendelték a terméket és a megrendelést elfogadtuk.

Napelem építőkészlet SolarBot 6 az 1-ben


A napelemes építőkészlet kiváló oktatási játék, könnyen megmutatja, hogy valójában milyen módon működik a napenergia Több megtekintése
Ár 2950 Ft Rendelkezéséhez álló: Raktáron
Az emberek száma böngészi a termék: 7
A közelmúltban beszerzett és: H. G.
 

A napelemes építőkészlet kiváló oktatási játék, könnyen megmutatja, hogy valójában milyen módon működik a napenergia. Nincs szükség akkumulátorra, mindent csak a napelem táplál. A kis napelem panel és egy miniatűr motor segítségével mozgathatja összeszerelt modelljeit.

Minden játék célja, hogy szórakoztassa a gyermeket. A legtöbb játékkal az a probléma, hogy a gyerekek hamar megunják. Többek között ezért került bevezetésre az intelligens mechanikus Napelemes építőkészlet. Nagyszerű játék fiúknak, mint lányoknak is.

Építéshez sok a választék a sok földön és vízen mozgó robot közül. A napelemes készlet egyedi készlet, amellyel különféle játékok összeállíthatók. Nem kell egyetlen modellre korlátozódnia, a készlet bármikor szétszedhető és újra összeszerelhető, így végtelen szórakozás forrása lehet. A robotot napelem táplálja, így akkor is megfelelő ajándék, ha aggódik az ökológia miatt.

 

 


Termékértékelés Napelem építőkészlet SolarBot 6 az 1-ben

5
1 Értékelés
Hogyan ellenőrizzük az értékeléseket?
22
Ügyfeleink megvették
100%
Ügyfelek javasolják
1
Felhasználói értékelés