A fájl letöltéséhez kötelező bejelentkeznie email címmel amely általa megrendelte a terméket. A fájlt csak azok a felhasználók tölthetik le, akik már megrendelték a terméket és a megrendelést elfogadtuk.

Tűzálló takaró - Fire blanket


Készüljön fel a vészhelyzetre, tehát legyen a háztartásban legalább egy takaró! Aggaszt az a tény Több megtekintése
Ár 8550 Ft   11070 Ft -23% Rendelkezéséhez álló: Utolsó 4 darabok
Az emberek száma böngészi a termék: 8
 

Készüljön fel a vészhelyzetre, tehát legyen a háztartásban legalább egy takaró! Aggaszt az a tény, hogy a háztartási tűzvészek 48%-a a konyhában keletkezik.

A tűzálló takaró a konyhában az egyik legfontosabb döntés, amit megtehet önmaga és családja számára. Olyan befektetés, amely megmentheti családját, és több tíz-százezer forintos javítási költséget takaríthat meg.

 

Részletek:

  • Néhány másodperc alatt használatképes, alkalmazása nem igényel semmilyen formális előképzettséget, és bárki használhatja, legyen az felnőtt vagy gyerek.
  • Biztonságosan oltja a tüzet - Hegesztés sorén tesztelt üvegszálból készült, amely akár 550 Celsius fokot is elvisel.
  • Nincs karbantartás – Mindig használatra kész, és több okból is egyértelmű a választás: nincs lejárati idő, nincs meghibásodási lehetőség, nincs szükség évente karbantartásra.
  • Kényelmes tisztítás - Használat után nincs rendetlenség, és környezetbarát is, mivel hő hatására nem áraszt mérgező anyagokat.
  • Megvéd a halálos láng előtt – Az egyik legnagyobb előnye, hogy lehetővé teszi, hogy a teste köré tekerve meneküljön a tűz elől, mivel mint védőtakaróként működik; csak tessék megvédni a testét a tűzálló takaróval, és rohanjon a biztonságba.
  • Méretek 120x120 cm

Kényelmes alkalmazás:

  1. Egyszerűen vegye elő a takarót, terítse szélesre, és lassan dobja keresztül a tűzön.
  2. Oltsuk el a tüzet – Óvatosan helyezzük a takarót a lángra, hogy néhány másodpercen belül kialudjon.
  3. Kapcsoljon ki minden hőforrást – Miután a takarót a láng fölé helyezte, kapcsoljon ki minden hőforrást. Ez lerövidíti a tűzvész eloltásának idejét.

 


Termékértékelés Tűzálló takaró - Fire blanket

0
0 Értékelés
2
Ügyfeleink megvették
100%
Ügyfelek javasolják